Alaşehir Belediyesi, trafik kurallarını genç nesillere aşılamak amacıyla hayata geçireceği ‘Çocuk Trafik Eğitim Parkı’ yapımına Kurtuluş Mahallesinde başladı.

Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Fen İşleri Müdürü Emin Dikici ile trafik eğitim parkının yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.

Proje üzerinde çalışmaları inceleyen Başkan Karaçoban, parkın çocuklara trafik eğitimi bincini aşılama konusunda önemli bir proje olduğunu belirterek, “Her yıl binlerce vatandaşımız trafik kazalarında hayatlarını yitiriyor. Bu sebeple, çocuklarımıza trafik bilincini yerleştirmek için Çocuk Trafik Eğitim Parkı projemizin yapımına başladık. Trafikle ilgili hiç bilgi sahibi olmayan miniklerimiz, parka bir ucundan girip diğer ucundan çıkana kadar, hayatı boyunca kendisine lazım olacak birçok bilgiyi bu parkta öğrenebilecek. Çocuklarımızın küçük yaşta trafik kurallarını öğrenmelerine katkıda bulunacak olan bu projeyi en kısa zamanda tamamlayarak trafik eğitim parkını çocuklarımızın hizmetine sunacağız.” dedi.

Editör: TE Bilişim