Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan CHP Alaşehir Belediye Başkan Adayı Eczacı Hasan Hüseyin Uysal, CHP Alaşehir Belediye Başkan adayını belirlemek için 28 Kasım Perşembe günü Yıldırım Düğün Salonu’nda yapılan eğilim yoklaması seçiminin halkın ve partililerin kendi geleceklerini belirlemesi açısından Türkiye’ye örnek bir uygulama olduğunu söyledi.
HALK VE DEMOKRASİ KAZANDI
Uysal, “Ne zaman halkın görüşlerine başvurulur ise, o zaman halk en doğruyu yapar ve başarır. Bu yüzden eğilim yoklamasına gösterdiği sıcak ilgi ve katılım halkımızın ve partililerimizin demokrasiye inancının göstergesi olmuştur. Sonuçta halkımız kazanmıştır. Demokrasimiz kazanmıştır. Seçim sonunda partililerimizin CHP belediye başkanı olarak tercihlerini şahsımdan yana kullanmış oldukları ortaya çıkmıştır” dedi.
TEŞEKKÜR ETTİ
Uysal, şahsıma gösterdikleri güven ve teveccühten dolayı tüm katılımcılara teşekkür etti. Uysal, “Üyelerimize şükranlarımızı sunarım. Neşe Zengin Hanım Efendi’ye ve Etem Kaya Bey’e gayretleri için tebriklerimi sunarım. Ayrıca Eğilim yoklaması seçiminin demokratik bir ortamda güzel bir şekilde gerçekleşmesinde baştan sona önemli katkı sunan CHP İzmir Milletvekillerimiz Musa Cem ve Erdal Aksünger ile il Başkanı Cahit Kaplan, İlçe Başkanı Ali Gürsel ve yönetim kuruluna da teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim