Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ı ziyaret ederek bir süre görüştü. Alaşehir Belediyesi başkanlık makamında geçekleşen ziyarete Çerçi’nin yanı sıra Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak ve İdris Avşar, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Yaşar Çataldere ve Alaşehir Belediyesi Meclis Üyesi Avukat Fedayi Kozan da katıldı.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, milletvekilliği yaptığı dönemden bu yana sivil toplum kuruluşları ile diyalog ve ziyaretlere büyük önem verdiğini hatırlatarak, "Bu bağlamda Alaşehir Belediyesi’ni de ziyaret ederek Belediye Başkanımız Sayın Dr. Gökhan Karaçoban’ı ziyaret edip, Alaşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi almak, görüş alış verişinde bulunmak istedim. Bu tür ziyaretleri sürdüreceğiz" dedi.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban da konuşmasında Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Karaçoban, "Ziyaretinizle bizi mutlu ettiniz. Bu tür ziyaretleri ve diyalogları önemsiyor ve faydalı buluyoruz." şeklinde konuştu.

Ziyarette her iki başkan belediyelerinin çalışmaları ve önümüzdeki bahar döneminde başlayacak çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, ziyaretin sonunda, Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’a içinde mesir ve mesir ürünlerinin bulunduğu bir hediye paketi sundu.

Editör: TE Bilişim