İmam-Hatip Zekeriya Özdemir cemaatiyle helalleşti. Üç yıldır Alaşehir’de galericiler sitesinde görev yapan İmam-Hatip Zekeriya Özdemir, İzmir Buca’ya tayininin çıkması dolayısıyla geçtiğimiz Cuma namazı sonunda cemaatiyle vedalaşarak helalleşti. Duygusal anların yaşandığı veda töreninde Özdemir’e Galericiler Sitesi Başkanı Aysan Genç tarafından çeşitli hediyeler verildi. 
ÖZDEMİR: BURADAN GÜZEL DUYGULARLA AYRILIYORUM
İmam-Hatip Zekeriye Özdemir; “Yaklaşık 8 yıldır İmam - Hatiplik görevini yapıyorum. Bu zamanın 5 yılını Gümüşçay köyünde, 3 yılını ise Galericiler Sitesi’nde geçirdim. Görev sürem boyunca vatandaşlarımıza faydalı olmak için elimden gelen gayreti gösterdim. Buradan çok güzel anılarla ayrılıyorum Bugün de Cuma namazından sonra cemaatimle helalleştim. Bundan sonraki görev yerimde en iyi şekilde hizmetlerimi sürdürmeye devam edeceğim” dedi.
GENÇ: HOCAMIZA YENİ GÖREV YERİNDE BAŞARILAR DİLİYORUZ
Galericiler Sitesi Başkanı Aysan Genç ise yaptığı açıklamada, “Biz bu güzel insanın kıymetini maalesef bilemedik.Bu güzel insanın biraz daha burada kalmasını sağlayabilirdik.İnşallah Bucalılar kıymetini bilirler. Gümüşçay köylüleri ve biz Galericiler Sitesi esnafı hocamızda varsa hakkımız helal ediyoruz. Biz bundan sonra her koşulda hocamızın yanında olacağız. Hocamıza bundan sonraki görev yerinde başarılar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim