Kurumsallaşma yolunda her geçen gün hızla ilerleyen Alaşehir Belediyesinin en son yeniliklerinden birisi olan 444 8 653 Çağrı Merkezi Hattı, Alaşehirliler tarafından da ilgiyle karşılandı. Çağrı Merkezinde ilgili birim müdürlüğü adına bürokratik engellere takılmadan konularında eğitilmiş santral operatörleri aracılığıyla çözüme yerinde ulaşan vatandaşlar, başarıyla tatbik edilen uygulamalardan son derece memnun.

Alaşehir Belediyesinin, vatandaşına daha sağlıklı ve hızlı hizmet verebilmek için hayata geçirdiği Alo 444 8 653 Çağrı Merkezi Hattı projesi sayesinde halka en hızlı biçimde doğrudan ulaşılıyor. Çağrı Merkezine iletilen sorunlar büyük bir hız ve titizlikle çözüme kavuşturulurken vatandaşlar da uygulamadan son derece memnun olduklarını ifade ettiler.

Çağrı Merkezi Projesi kapsamında sürekli seyir halinde olan mobil ekiplerle her zaman vatandaşların arasında görev yapan zabıta çalışanları gelen istek ve taleplere anında müdahale ederek reaksiyon süresini en asgari seviyeye indirip, azami hizmet vermek için özveriyle çalışıyorlar.

Yolunu kaybeden ya da adresini hatırlayamayan Alzheimer hastası yaşlılar ile düşkün olduğu için hastaneye gidemeyen kimsesizlerin veya yolda kalan sürücülerin imdadına Çağrı Merkezi ile yetişen zabıta ekipleri vatandaşlardan da olumlu tepkiler alıyor.

Editör: TE Bilişim