Çağrı Merkezinde ilgili birim müdürlüğü adına bürokratik engellere takılmadan konularında eğitilmiş santral operatörleri aracılığıyla çözüme yerinde ulaşan vatandaşlar, başarıyla tatbik edilen uygulamalardan son derece memnun olduklarını belirtti. 
Alaşehir Belediyesi’nin, vatandaşına daha sağlıklı ve hızlı hizmet verebilmek için hayata geçirdiği Alo 444 8 653 Çağrı Merkezi Hattı projesi sayesinde halka en hızlı biçimde doğrudan ulaşılıyor. Çağrı Merkezine iletilen sorunlar büyük bir hız ve titizlikle çözüme kavuşturulurken vatandaşlar da uygulamadan son derece memnun olduklarını ifade etti.

‘VATANDAŞLARIMIZDAN BAŞKAN KARAÇOBAN’A TEŞEKKÜR’

Vatandaşlar, çağrı merkezi aracılığıyla, yol, park, asfalt, park bahçe gibi her türlü taleplerini 444 8 653 Nolu Çağrı Merkezini arayıp yardımcı olan ve problemleriyle ilgilenen tüm Alaşehir Belediyesi çalışanlarına ve Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’a teşekkür etti.

’VATANDAŞIN MEMNUNİYETİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ’

Çağrı merkezi aracılığıyla vatandaşlar ile belediye arasındaki iletişimi güçlendirmeyi hedeflediklerini söyleyen Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “Vatandaşımızın memnuniyeti bizler için son derece önemlidir. Modern belediyecilik anlayışı çerçevesinde vatandaşımızla olabildiğince yakın olmayı hedefliyoruz. Halkımıza daha hızlı hizmet vermek ve taleplerini karşılayabilmek amacıyla 444 8 653 Çağrı Merkezini kurduk. Alaşehirlilere her konuda yol göstermeyi amaç edinen Çağrı Merkezimiz, kanunların belediyemize vermiş olduğu yetkiler dahilinde, vatandaşımızdan gelen istek, öneri ve şikayetlerini, yol, asfalt, park bahçe bakımı gibi her türlü taleplerini ilgili birimlere kolayca iletebilecek, bunların işlem görmesi, geri bildirimde bulunulmasını sağlayıp kayıt altına alacak teknolojik alt yapısı hazır. Böylece, geniş bir coğrafyaya sahip olan ilçemizde belediye hizmet binasına gelemeyen vatandaşlarımız tüm sorunlarını ve ihtiyaçlarını 444 8 653 Çağrı Merkezi’ni arayarak ve resmi web sayfamız www.alasehir.bel.tr adresinden çözebilecekler” dedi.
Editör: TE Bilişim