Belediye binası önünde saat 13:00’te düzenlenen törenle göreve kaldığı yerden devam edecek olan Gökhan Karaçoban okunan dualardan sonra tebrikleri kabul etti. Belediye binası önünde lokma döktürüldü, dualar okutuldu.
Belediye binası önünde düzenlenen sade törende konuşan belediye başkanı Gökhan Karaçoban, "Seçim kampanyam boyunca, Allah’a dua ettim. Allah’ım kime hayırlıysa ona nasip et, diye demek ki bize nasipmiş. Bugüne geldik. Nasıl şaşadan uzak, nasıl gösterişten uzak bir şekilde gelip görevine devam etmek için ve sadece basit meresimle, kutlamayla belediyeyi kendi kendisinden devraldığını göstermek için. Katıldığınız için teşekkür ederim. Bunlar sırtımızda ateşten gömlektir. 1999'da Kadir Daş’la başlayan maceramız, 2014’te Gökhan Karaçoban’la devam edecek. Bundan sonraki süreçte Alaşehir’imize güzellikler sunmak, beklediği hizmetleri kazandırabilmek, Alaşehir’in beklentilerine cevap verebilmek anlamında Cenab-ı Allah’ın bizlere güç ve kuvvet vermesini diliyorum. Bu güne kadar desteklerini veren, gelemeyenlerin dualarıyla destek veren herkese teşekkür ediyorum. Meydanlarda söylemiştim, kendimi sizlere, sizleri Allah’a emanet etmiştim. Kendimi sizlere emanet etmeye devam ediyorum" diyerek, vatandaşlardan destek olmaya devam etmelerini istedi.
Törenden sonra alkışlar arasında belediye binasına giren Gökhan Karaçoban ve ekibi tebrikleri kabul ettiler. 2014 Yerel seçim sonuçlarında MHP adayı Karaçoban, kullanılan 64923 oyun 22919’unu alarak başkan seçilirken, AK Parti’nin adayı Adnan Özdişçi 21284, CHP’nin adayı Hasan Hüseyin Uysal 17484 oy aldılar. MHP 12 belediye Meclis üyeliği kazanırken, AK Parti 7, CHP 6 meclis üyeliği elde etti.

Editör: TE Bilişim