Alaşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü öğretmen ve öğrencileri Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ı ziyaret ederek verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Alaşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü öğretmenlerinden Nurdan Özyalçın, Çini boyama öğrencilerinden Arzu Elbirlik ve Zerrin Temizel ile birlikte Alaşehir Belediye Meclis üyesi İclal Altınay Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’a Çini Boyama kursuna verdiği destekten dolayı teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “Milli Eğitime destek kapsamında yaptığımız çalışmalardan bir tanesi de Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Çini Boyama Kursu. Ev hanımları katıldıkları kursta, hediyelik ve küçük el sanatları dallarında yaptıkları çalışmalarını sergilemeden, malzeme alımlarına kadar özverili çalışmalar içerisindeler. Bize teşekkür ziyaretinde bulundular. Belediye Meclis üyemiz İclal Altınay ile birlikte Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü öğretmenlerimizden Nurdan Özyalçın ve Çini Boyama Kursu öğrencilerinden Arzu Elbirlik, Zerrin Temizel’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Editör: TE Bilişim