Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban ve Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Emin Dikici’yi makamında konuk etti. Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’a iki müjde veren Başkan Ergün, Alaşehir Oto Terminal ve Alaşehir Gençlik Merkezi’nin ihale günlerinin belirlendiğini açıkladı.

Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Emin Dikici ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ziyarette bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’de hayata geçirmeyi planladığı projeler görüşüldü. Ziyarette konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e yeni hizmet binasındaki ilk ziyaretimi gerçekleştiriyorum. Önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalarda Büyükşehir Belediye Başkanımıza hayırlı ve vasıflı çalışmalar diliyorum. İlçelerimizin beklediği yatırımlar anlamında ve Manisa merkezimizin şehirleşme anlamında büyük atağa geçtiği günlerde gereken çalışmaların son sürat ve hızla yapmaları için de kendilerine başarılar diliyorum. Alaşehir olarak da bazı konularda sayın başkanımıza bilgi vermek ve kendilerini bilgilendirmek için buradayız. İnşallah 2016 yılı Manisa ve Alaşehir’de hizmette patlama olacağı bir yıl olacaktır” diye konuştu.

İHALELERİN GÜNLERİ BELİRLENDİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de “Alaşehir ilçemiz ile ilgili planlamış olduğumuz yatırımlar noktasında bazı müjdelerimiz var. Şu anda Alaşehir Oto Terminali ve Alaşehir Gençlik Merkezi ihalelerinin günleri EKAP’tan alındı. Bunu Alaşehirli vatandaşlarımıza müjde noktasında ilk olarak Başkanımla paylaşıyorum. İnşallah ihalesini yaptığımız büyük park düzenlemesi ve kavşak düzenlemesine müteakip Alaşehir Oto Terminali ve Alaşehir Gençlik Merkezi ihaleleri de önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek. İnşallah en kısa süre içerisinde 2016 yılı itibariyle Alaşehir’e yapacağımız yatırımların startını vereceğiz. Alaşehirli hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Konuşmaların ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Aytaç Yalçınkaya ve Yılmaz Gençoğlu ile Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Emin Dikici, Alaşehir’de hayata geçirilecek projeleri toplantıda görüştü.

Editör: TE Bilişim