Alaşehir Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne beş yeni doktor atandı. Yeni doktorların atanmasıyla Acil Servisteki doktor sayısı sekize yükseldi.

Alaşehir Devlet Hastanesi Acil Servisi bugüne kadar doktor eksikliğini Manisa Merkez veya diğer ilçelerden geçici görevlendirmelerle yürütüyordu. Bakanlığın yaptığı son atamalarla Alaşehir Acil Servisi’ne beş yeni doktor atandı. Yeni atamalarla Alaşehir Devlet Hastanesi Acil Servisindeki doktor sayısı sekize yükseldi.

Alaşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Orhan Kırmalı, "Acil servisinde doktor sıkıntımız vardı. Bakanlığa doktor talebinde bulunduk. Bakanlık son atamalarda hastanemize beş yeni doktor ataması yaptı. Böylece acil servisimizde doktor sayımız sekize yükseldi. Bugüne kadar üç doktorumuza komşu hastanelerden görevlendirme ile doktor geliyordu. Yeni doktorlarımızın göreve başlamasıyla hastalarımız için bir süreklilik arz edecektir. Daha hızlı daha sağlıklı hizmet verilebilecek, hizmetin kalitesi artacaktır. Hizmet vermekte zaman zaman yaşanılan aksaklıklar yaşanmayacaktır. Aylık ortalama 9 bin hastamıza acil serviste hizmet veriyoruz. Doktorlarımızın kadrolu olarak atanmasıyla hem hizmette süreklilik, hemde doktorun hastasını takipte süreklilik kazanılarak hastalarımız daha güzel ve kaliteli hizmet alabilecektir." dedi.

Editör: TE Bilişim