Alaşehir Zabıta Müdürü ve personeli, Kurban Bayramı dönüşünde Turgutlu ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaralanan ve geçtiğimiz günlerde taburcu olarak evinde tedavisi süren meslektaşları Mehmet Arı’yı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Geçirdiği kazadan günler sonra hastaneden taburcu edilen Alaşehir Zabıta Müdürlüğünün kıdemli personelinden biri olan Mehmet Arı’yı evinde ziyaret eden Zabıta Müdürü Erol Kacar ile mesai arkadaşları kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mehmet Arı, “Yaşadığımız hadise herkes için bir ibret vesikasıdır. Şans eseri içerisinden sağ çıktığımız otomobil hurda haline geldi. Olaya tanık olan herkes, kurtuluşumuz için mucize ifadesini kullanmıştır. Muhakkak her şeyde olduğu gibi yaşadığımız bu vakayı da takdiri ilahi olarak niteliyoruz ancak yetkililerinde dediği gibi bir gram önlem bir kilo tedaviden iyidir. Zira olay sonrasında bizi hayata bağlayan tek şey, takılı olan emniyet kemerlerimiz olmuştur.” dedi.

Editör: TE Bilişim