Haziran ayında geçirdiği felç sonrası yatağa mahkum kalan 38 yaşındaki Muhammet Arı, Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ın hediye ettiği akülü engelli aracı ile büyük mutluluk yaşadı.

Manisa’nın Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban engellilerin ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor. Kendisine ulaşan hiçbir engelliyi geri çevirmeyen Başkan Karaçoban 38 yaşındaki Muhammet Arı’nın talebini de geri çevirmeyerek ona akülü engelli aracı hediye etti.

1975 yılında Alaşehir’in Çeşneli Mahallesinde doğan ve 2015 yılının Haziran ayında geçirdiği ateşli rahatsızlık sonrası felç kalan 2 çocuk babası Muhammet Arı aylardır süren yatak mahkumiyetinden Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ın hediye ettiği akülü engelli aracı ile kurtuldu.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’a telefonla ulaşan Muhammet Arı’nın durumunu anlatarak yardım istemesinin ardından Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban almış olduğu akülü engelli aracını Belediye Meclis Üyesi Cafer Özkaya ile engelli Muhammet Arı’ya hediye etti.

Akülü engelli aracına kavuşan Muhammet Arık, “Tek arzum vardı. O da doğup büyüdüğüm ve evlendiğim topraklarda yani kendi mahallem içinde daha önce olduğu gibi yatağımdan çıkıp dolaşmak hava almaktı. Belediye Başkanımız ricamı kırmadı ve akülü engelli aracı hediye kendisine çok teşekkür ediyorum” diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Editör: TE Bilişim