Alaşehir Belediyesinin araç filosuna 14 yeni araç katıldı.

Alaşehir Beleidyesinin araç filosuna katılan yeni araçlar için Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenlendi. Törene Alaşehir Belediye başkanı Gökhan Kraçoban, Manisa MHP Milletvekili adayı Mehmet Memiş, Manisa Büyükşehir Belediyesi daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Tamamen Alaşehir Belediyesi öz kaynaklarıyla alınan araçların tanıtım töreninde bir dana kurban edilirken, vatandaşlara tavuklu pilav ikramı yapıldı.

Tanıtım töreninde konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, "Büyükşehir yasasıyla 13 yıldır Özel İdare tarafından yapılamayan hizmetler bize kaldı. Bir anda 15 mahalleden 87 mahalleye yükselen, araç ve finansal desteği olmayan belediyemiz her şeye rağmen 87 mahallenin sorunlarını çözmeye çalışıyor. Belediye olarak şikayet hakkımız yok, 87 mahallenin sahibi ve koruyucusu biziz. Her mahalleye istenilen ölçüde hizmet verebilmek için tamamen kendi öz kaynaklarımızla 3 tane damperli kamyon, 2 adet TIR, 1 adet bekoloder, 1 adet büyük kepçe, 1 adet su tankeri, 2 adet minibüs, 2 adet motosiklet, 2 adet çift kabinli kamyon aldık. Bu araçlara yaklaşık 2 milyon TL harcama yaptık. Amacımız halkımıza en iyi hizmeti verebilmek. Bu hizmetlerin yapılmasında Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Cengiz Ergün’e de bizlere destek verdiği için teşekkür ediyoruz." dedi.

Editör: TE Bilişim