Alaşehir Belediyesi asli görevlerinin başında gelen yol yapım ve bakım çalışmalarına 87 mahallesinin ihtiyaç duyulan her noktasında devam ediyor.

Vatandaşlarına ulaşım kolaylığı anlamında çalışmalarını sürdüren Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına Göbekli Mahallesi Karadut Mevki ile Horzumalayaka Mahallesi arasında bulunan 3 bin metre mesafeli bağlantı yolunun reglaj işlemi tamamlayarak sathi kaplama çalışmalarına başladı. Çalışmaların bir başka durağı olan Selce Mahallesinde ise bağlantı yolları ve ana güzergah yollarında malzemeli dolgu işlemleri yapılarak vatandaşa ulaşımda kolaylık sağlandı.

Fen İşleri Müdürlüğü kilit parke ve betonlama çalışmalarına da devam ediyor. Yeşilyurt Mahallesinde bulunan mevcut kaldırımların beton kaplamasını yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Kavaklıdere Mahallesinde bozulan kilitli parke taşlarının tamiratlarını da gerçekleştirdi. Alaşehir’in yeni mahallelerinden Yeşilyurt Mahallesinde bulunan mevcut kaldırımların toprak dolgusu beton kaplama yapılarak tamamlandı. Kavaklıdere Mahallesinde ise kaldırımlarda daha önceden döşenen ve bozulan kilit parkelerin onarımları gerçekleştirildi.

Editör: TE Bilişim