Yeni binasına taşınan AK Parti Lokali’nin açılışına AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa milletvekili İsmail Bilen, AK Parti eski Manisa milletvekili Muzaffer Yurttaş, AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Rıza Peker ve partililer Katıldı. Partililer lokal açılışından sonra Sarıkız Orman İşletme tesislerine iftar yemeğine katıldı.
İftarda konuşan AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Rıza Peker, "Bizi birbirimize düşürmek isteyenler, bu emellerinde başarılı olamayacaklardır. Biz yerel olarak ilçemizde TOKİ, Fen Lisesi, KYK başta olmak üzere 22 projemizle çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Milletvekillerimiz tüm yatırımlarımızın takip edilmesinde bizleri hem yönlendiriyor, hemde desteklerini veriyorlar. Bizim hedefimiz 2019 yılında Alaşehir belediye başkanlığını kazanmak olacaktır, şimdiden çalışmalarımıza başladık. Biz birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürürsek, bu yolda başarıyla ilerlemeye devam ederiz." dedi.
AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen ise, "Alaşehir’e yapılan 50 yıllık yatırımların, 2-3 katını son 12 yılda Alaşehir’e yaptık. Ülkemizi parçalamak isteyen PKK, DAİŞ gibi terör örgütlerine bir de paralel eklendi. AK Parti’yi yıkamayan iç ve dış güçler terör örgütleriyle işbirliği yapmaktadırlar. Ama başarılı olamayacaklardır, AK Parti hükümeti terörü bitirmek için her türlü çalışmayı yapacaktır." şeklinde konuştu.
AK Parti MKYK üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur ise yaptığı konuşmada şunları söyledi:
"Bizim büyümemizi, gelişmemizi durduramayacaklar. Çünkü biz biriz, iriyiz, diriyiz, güçlüyüz. Dünyanın nesrinde mazlum milletler varsa, son karakolun Türkiye olduğunu biliyorlar. Sancağın buradan düştüğünü ve yine buradan kalkacağını bildikleri için dua ediyorlar. Sizlerin de desteği ile ayağımıza vurulmak istenen prangaları birer birer söküp atacağız. Şehitler veriyoruz, ama hiç şüpheniz olmasın şehitlerimizin kanını yerde bırakmayarak, onların intikamını alacağız. Yeter ki birlik beraberliğimiz devam etsin. 2019 yılında Alaşehir’de belediyeyi alacağız. Tekrar tek başımıza iktidar olacağız."
Editör: TE Bilişim