Yunusemre Belediyesi Başkan Yardımcıları ve meclis üyelerinden oluşan heyet, köy yaşamının yansıtıldığı Akhisar ilçesinde bulunan Akhisar Müze Köyü’ne ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Ravika köyünü inceleyen heyet daha sonra Keskinoğlu ailesine ait araba müzesini de gezdi.

Kırsal anlamda yaptığı projeler ile adından sıkça söz ettiren Yunusemre Belediyesi, Yuntdağı’nda yapmayı planladığı kırsal kalkınma projesinin bir ayağı olan kırsal, turizm ve köy ürünlerinin satışının yapılabileceği saha ve mekanlar için inceleme gezisi gerçekleştirmeye devam ediyor.

Köy hayatının yansıtıldığı çok güzel yerlerden birisi olan Ravika köyüne gerçekleştirilen inceleme gezisine Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak, Şule Uygur, Can Mercül ve Saniye Altay ile Yunusemre Belediyesi Kırsal Kalkınma, Turizm, Çevre ve Sağlık ile İmar komisyonu üyeleri ve daire müdürleri katıldı.

Ziyarette ilk olarak Ravika köyünü gezen heyet, daha sonra Keskinoğlu ailesine ait olan araba müzesini de ziyaret gerçekleştirdi.

Editör: TE Bilişim