Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde sürdürdüğü çalışmalarla vatandaşların yüzünü güldürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Akhisar’ın Selçikli Mahallesi’nde 7 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışması yapıldı.  Daha önce yapılan 12 kilometrelik sathi kaplamının ardından 7 kilometrelik sıcak asfalt çalışmasının yapıldığını belirten Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler, 10 mahalleyi birbirine bağlayan yolun tamamlandığını belirttiler. Tamamlanan çalışmayı Yol Şube Müdürü Fevzi Demir de yerinde inceledi.

‘7 Kilometrelik Sıcak Asfalt’

Yapılan çalışmayla ilgili bilgi veren Fevzi Demir, “Akhisar’ın birçok mahallesinde önemli çalışmaları Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün liderliğinde tamamladık. Bu çalışmalardan bir tanesi de Selçikli Mahallesi’nin 7 kilometrelik sıcak asfalt çalışmasıydı. Mahallenin daha önceden yaptığımız 12 kilometrelik sathi kaplama çalışmasının ardından şimdi de 7 kilometrelik sıcak asfalt çalışması yaparak 10 mahalleyi birbirine bağladık. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

‘Daha İyisi Yapılamazdı’

En son 1960’lı yıllarda yapıldığını belirten Mahalle Muhtarı Abdülkadir Kesen, “Daha iyisi yapılamazdı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ediyoruz. Mükemmel bir çalışma oldu. En son 1960’lı yıllarda yapılan yolumuz şimdi yeniden yapıldı. Mahalleye giden yoldaki köprü de genişletildi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
Editör: TE Bilişim