Spor Toto Süper Lig’in 10. Haftası geride kalırken, Akhisar Belediyespor mütevazı bütçesiyle ligin zirvesini sarsıyor. Antalyaspor’u Rodallega ve Douglao’nun golleriyle 2-1 yenen Akigo, haftayı 19 puanla 4. sırada tamamladı. Lider Beşiktaş ile arasındaki puan farkını 4’e indiren ve 5. sıradaki Başakşehir’e 3 puan takan Yeşil-Siyahlılar, iç sahada en başarılı takım unvanını da ele geçirdi. Topladığı 19 puanın 13’ünü iç sahada alan Akigo, 11 puanlı Fenerbahçe’yi geçerek iç saha sıralamasında liderliğe yükseldi.

5 MAÇTA 4 GALİBİYET 1 BERABERLİK

İç sahada Mersin İdmanyurdu’nu 2-0, Gençlerbirliği ve Eskişehirspor’u 1-0’lık skorla geçen Akigo, bu hafta da dünya yıldızı Eto’yu kadrosunda bulunduran Antalyaspor’u 2-1 mağlup etti. Yeşil-Siyahlılar, tek puan kaybını 0-0’la Gaziantepspor karşısında almıştı. Rakip filelere 6 gol atıp kalesinde 1 gol gören Akigo, özellikle son dakikalarda bulduğu gollerle puanları toplamaya devam ediyor.

RODALLEGA 5. GOLÜNE İMZA ATTI

Antalyaspor maçına kadar 4 golle Güray Vural’la birlikte gol yükünü sırtlayan Rodallega, bu maçta attığı golle ligdeki gol sayısını 5’e çıkardı. Golden sonra topu kucağına alarak hamile eşine hediye gönderen Rodallega, istikarlı futboluyla gözdolduruyor. Rodallega, Mersin, Trabzonspor, Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor ve Antalyaspor ağlarını sarsmayı başardı.

Editör: TE Bilişim