Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Akhisar’a bağlı Sakarkaya ve Sarıçalı mahallelerinde içme suyu arıtma tesisi kuruyor. Montaj çalışmaları başlayan tesisin hizmete girmesiyle vatandaşlar daha kaliteli içme suyuna kavuşacak.

Manisa il genelinde içme suyu kalitesinin arttırılması için çeşitli çalışmalar yürüten MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar’a bağlı iki mahallede içme suyu paket arıtma tesisi kuracak. Çalışmalar kapsamında Sakarkaya ve Sarıçalı mahallelerinde kurulacak olan içme suyu arıtma tesislerinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalara arıtma binalarının yapılması ile başlanıldığını dile getiren MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, tesislerin montaj çalışmasının ise halen devam ettiğini belirtti. Genel Müdür Koç, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak Manisalılara kaliteli su içerebilmek en önemli görevlerimiz arasında yer alıyor. Bu çalışmalarımız il genelinde devam edecek. Amacımız vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet verebilmek. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak bu doğrultuda çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” diye konuştu. Genel Müdür Koç, tesislerin hizmete girmesiyle birlikte vatandaşların daha kaliteli su içebileceğini söyledi.


MASKİ Genel Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmayla mahallelerinin daha kaliteli su içeceğini dile getiren Sarıçalı Mahalle Muhtarı Ünal Adeş, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkürlerini iletti. Sakarkaya Mahalle Muhtarı Hayati Erkovan ise, yapılan çalışma dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç ile MASKİ çalışanlarına teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim