Gözde Group bünyesine dahil ettiği Özpolatoğlu mağazalar zinciri ile hızla büyüyor. Manisa’da toptan gıda sektörünün öncü isimlerinden olan Gözde Gorup, şimdi deÖzpolatoğlu marketler zinciri ile  perakende sektörünün lider isimleri arasında yer almaya hazırlanıyor. 
Manisa’da yer alan 14 mağazasıyla perakende sektörüne hızlı bir giriş yapan Gözde Group, Özpolatoğlu marketler zincirinin 15’inci mağazasını Akhisar’da 16 Mayıs 2017 Salı günü saat 13.00’da açıyor. Akhisar’da İnönü Mahallesi 15 Sok. No: 95 adresinde yer alan Özpolatoğlu market/Sanayi şubesi , Akhisarlıların alışverişte yeni adresi olacak. Akhisarlılar bugünden itibaren günlük ürünleri, taze meyve ve sebzeleri, güvenilir kırmızı ve beyaz etleri ve bir çok ünlü markanın ürünlerini  Özpolatoğlu markette uygun fiyata bulabilecekler.
 Özpolatoğlu marketler zincirini bünyesine katarak güçlerine güç kattıklarını belirten Gözde Group Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, ‘Grubumuz bünyesinde bir çok gıda markasının toptan satışı ile Manisalılara senelerdir hizmet veriyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu istihdam seferberliği çağrısına da grubumuz olarak kayıtsız kalmak istemedik. Ve perakende sektörüne de adım attık. Manisa’da 14 mağazası bulunan Özpolatoğlu marketler zincirini bünyemize dahil ettik. Özpolatoğlu marketlerini sadece Manisa merkez de değil, ilçelerimiz de de yer almasını hedeflemiştik. Bunun ilk adımını da bugün Akhisar’da atıyoruz. 15’inci mağazamızı bugün Akhisarlıların hizmetine açacağız. Cuma günü de 16’ıncı mağazamızı yine Akhisar’da açarak, bir hafta içinde iki mağazamızla Akhisarlılara hizmet vereceğiz. Türkiye’nin büyümeye ihtiyacı var. Türkiye’nin üretmeye ihtiyacı var. Türkiye’nin işsizlik sorununu çözmeye ihtiyacı var. Bunların çözüm noktasında da biz işadamlarına büyük iş düşmekte. Bizlerde Gözde Group olarak sorumluklarımızı biliyoruz. Ülkemiz için, Manisa için çalışıyoruz. Manisa da istihdam yaratıyoruz’ diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim