Manisa’da yer alan 14 mağazasıyla perakende sektörüne hızlı bir giriş yapan Gözde Group Özpolatoğlu marketler zincirinin 15’inci mağazasını İnönü Mahallesi 15 Sokak numarada 95'te (Gölmarmara Yolu Üzeri) Akhisarlıların hizmetine açtı. 
Gözde Group bünyesinde yer alan 14 mağazasıyla Manisalılara kaliteli ürünleri uygun fiyata sunan Özpolatoğlu Marketçilik, 15’inci mağazasını Akhisarlıların hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyor. 300 metrekare kapalı alanda hizmet verecek olan Özpolatoğlu market/Sanayi şubesinde mağaza müdürü Faruk Emir ve 10 personel çalışıyor. Mehteran takımının gösterileriyle açılışı yapılan Özpolatoğlu market/Sanayi şubesinde mağaza müdürü Faruk Emir, "Açılışımıza özel indirimli fiyatlarımız 3 gün boyunca sürecek" dedi.
Hilaliye din görevlisi Şeref Özdemir'in yaptığı açılış duasının ardından Özpolatoğlu marketler zincirinin Akhisar'daki  ilk mağazasının açılış kurdelesini Gözde Group ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcıları Ali Bankoğlu, Tolga Tunç Çalışkan, Manisa TSO Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Mehmet Yılmaz, Manisa TSO Yönetim Kurulu Üyeleri  Atilla Altuntaş, Gökmen Gökdede, Mehmet Baki Kılıç, Serhat Çetin, Manisa TSO Meclis Başkan Yardımcısı Tevfik Aslaner,  Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramiz Şiyak, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Yılmaz, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Şenol Ürküp, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Başkanı Hasan Geriter, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç, TOBB Manisa İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Levent Akçalı, Manisa Genç İşadamları Derneği Başkanı Ömer Geriter  ve birçok davetli tarafından birlikte kestiler.
Özpolatoğlu marketler zincirini bünyesine katarak güçlerine güç kattıklarını belirten Gözde Group Yönetim Kurulu Başkanı ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, "Grubumuz bünyesinde bir çok gıda markasının toptan satışı ile Manisalılara senelerdir hizmet veriyoruz. Manisa’da yer alan 14 mağazasıyla perakende sektörüne hızlı bir giriş yapan Gözde Group, Özpolatoğlu marketler zincirinin 15’inci mağazasını Akhisar’da İnönü Mahallesi 15 Sok. No: 95 adresinde Özpolatoğlu market/Sanayi şubesi açıyoruz. Özpolatoğlu marketler Akhisarlıların alışverişte yeni adresi olacak. Akhisarlılar bugünden itibaren günlük ürünleri, taze meyve ve sebzeleri, güvenilir kırmızı ve beyaz etleri ve birçok ünlü markanın ürünlerini Özpolatoğlu market ayrıcalığı ile  uygun fiyata bulabilecekler. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu istihdam seferberliği çağrısına da grubumuz olarak kayıtsız kalmak istemedik. Ve perakende sektörüne de adım attık. Manisa’da 14 mağazası bulunan Özpolatoğlu marketler zincirini bünyemize dahil ettik. Özpolatoğlu marketlerini sadece Manisa merkez de değil, ilçelerimizde de yer almasını hedeflemiştik. Bunun ilk adımını da bugün Akhisar’da atıyoruz. 15’inci mağazamızı bugün Akhisarlıların hizmetine açacağız. Cuma günü de 16’ıncı mağazamızı yine Akhisar’da açarak, bir hafta içinde iki mağazamızla Akhisarlılara hizmet vereceğiz. Türkiye’nin büyümeye ihtiyacı var. Türkiye’nin üretmeye ihtiyacı var. Türkiye’nin işsizlik sorununu çözmeye ihtiyacı var. Bunların çözüm noktasında da biz işadamlarına büyük iş düşmekte. Bizlerde Gözde Group olarak sorumluklarımızı biliyoruz. Ülkemiz için, Manisa için çalışıyoruz. Manisa da istihdam yaratıyoruz. Açılışımıza katılan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum" dedi.








Editör: TE Bilişim