Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Medipol Başakşehir karşısından en az 1 puanla dönmek istediklerini söyledi.
Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, Gaziantepspor maçı ardından 1 günlük izin yaptı. Medipol Başakşehir hazırlıklarına çift idman ile başlayan yeşil-siyahlılar ilk idmana tam kadro çıktı. 
Sabah yapılan ter idmanın ardından yeşil-siyahlılar akşam idmanında ise tam kadro taktik çalıştı. İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, “Antep maçında kağıt üzerinde favori gösteriliyorduk ancak maça kötü başladık, bizim tarzımıza uygun olmayan bir futbol sergiledik. Daha sonra iyi bir futbol sergiledik, skoru üretebilen taraf olabilirdik ama olmadı. Maçın ikinci yarısına baktığımız zaman 10 kişi kaldıktan sonra zor bir süreç yaşadık, ama 10 kişi bile takım iyi direnç gösterdi. Ben bu 1 puanı önemsiyorum. Kaçırdığımız puanlardan dolayı, tek üzüntüm şu anda lider bir takımın hocası olabilirdim" dedi.
"3 PUAN OLMAZSA 1 PUAN İLE DÖNMEK İSTİYORUZ"
Medipol Başakşehir maçına ilişkin de konuşan Arslan, "Bu hafta konuk olacağımız Başakşehir’de daha önce şampiyonluk yaşadım. İyi bir oyuncu kadroları var, dikkatli olmamız gerekiyor, tabii ki amacımız oradan da dolu dönmek istiyoruz. İlk hedefimiz 3 puan olmazsa 1 puan ile dönmek. Güzel bir karşılaşma olacak, ondan sonra da kupa maçımız var. Defansta Douglao cezalı duruma üştü onun alternatifi İsmail var, onun alternatifi ise yok ise kazasız belasız geçiririz. Douglao maçı ardından bizden ve tüm takımdan özür diledi. Kendisine takım olarak ceza vermeyi düşünmüyoruz. Sadece cezalı olması canımızı sıkıyor" diye konuştu.
Taraftara da seslenen Arslan, "Bizimle 10 idmana katılan N’guame’i oyuna sokmamız kumar olabilirdi. Bizim tercihimiz kanatlardan vurmaktı. Bu kesinlikle yanlış bir transfer ve tercih olduğunu düşünmüyorum. Akhisar Belediyespor'un taraftarına desteğinin ihtiyacı var. Bugünler geçer lütfen desteklerini esirgemesin. Taraftarlarla oynanan maçlar çok daha coşkulu oluyor. Taraftar daha fazla destek verirse takımımız da daha fazla ivme kazanacaktır. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda yeni yapılan bir zemine göre çok iyi olmasa da maç yapılacak bir zemin vardı. Bu zemin bizim oyunumuzu etkiledi diyemem, inşallah bundan sonraki süreçte daha iyi olacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilişim