Öğrenci gruplarının hazırladığı "Sumakla Çöz", "Hangisi Dayanıklı?", "Atık Yağdan Doğal Sabuna", "Akhisar’ın Tarihi Mekanları", "Mahallemizin tanıtımı"," Yerin katmanları", "Atma!" "Kirletme", "Kur’an-ı Kerim’de Bilimsel Mucizeler", "Neden bağışlanmalıdır", "Böceklenmeden geleneksel yöntemler", "Hangi kap", "Taç beyitler" gibi bir çok projenin yer aldığı sergi büyük beğeni topladı. Adnan Menderes Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin hazırladığı serginin açılış kurdelesini İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer, Şube Müdürü Mükremin Karasu ve Mehmet Şahin, Okul Müdürü Nazım Tosun, okul müdürleri, misafirler, öğretmenler ve öğrenciler birlikte kesti.
TÜBİTAK Bilim Fuarı projesi kapsamında, 9. sınıflarda eğitim ve öğretim gören öğrencilerin matematik, kimya, biyoloji, Türk edebiyatı, Arapça, Kur’an-ı Kerim, Coğrafya, Tarih ve kendi ilgi alanları doğrultusunda sergileyebilecekleri, öğrenciler ve izleyiciler için eğlenerek öğrenebilecekleri bir ortamın oluşturulması hedefleniyor.
Okullarda bir çok güzel projeye imza atıldığının altını çizen Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer, bu projelerin öğrencilerin geleceğine ışık tutacağını ve bu projelerin gelecek yıllarda sayısının artmasını umut ettiğini dile getirdi.
Editör: TE Bilişim