Başkan Hasan Geriter kongre sonrasında Akhisar İlçesinde bir dizi ziyaretlerde gerçekleştirerek önce Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Erbil’in Akhisar’a 3’üncüsünü açtığı Özpolatoğlu Şubesinin açılışa katıldı, ardından da geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Spor Toto Akhisar Stadı’na giderek incelemelerde bulundu.
 
Başkan Hasan Geriter, stadı gezerek emeği geçenlere teşekkür etti ve eksik kalan işlerin de kısa zamanda yapılması temennisinde bulundu.
 
“BU STAT AKHİSAR ESNAFINA KATKI SAĞLAR”
Başkan Geriter ziyaret sonrasında şu açıklamayı yaptı:
"12.095 kişilik kapasitesi ile Akhisarımızın ihtiyacını karşılayabilecek bir stat olmuş. İleride ihtiyacın artırması halinde 2. kat tribün yapılabilecek şekilde olduğunu gördüm. Çok daha önce yapılması gereken bir hizmete Akhisarımız nihayet kavuştu.  Burada oynanacak maçların Akhisar esnaf ve sanatlarına hareket getireceğine inanıyorum. Teleset Mobilya Akhisar sporumuzun Süper ligde oynaması maalesef bugüne kadar ilçeye bir katkı sağlamıyordu. Çünkü maç oynamak için yeterli kapasiteye sahip bir stadı yoktu. Bugün burada böyle bir tesisin açılması sonrasında Akhisarlı esnaf kardeşimizde gereken payını alacaktır. Bu bizi son derece memnun eden bir çalışma. Emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyorum.”

Editör: TE Bilişim