İl genelinde hayata geçirdiği projelerle kentin çehresini değiştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, projelerin yanı sıra sosyal projeleri ile de vatandaşların yanında yer alarak, toplumun takdirini kazanıyor. Bu kapsamda Akhisar ilçesinde evi yanan vatandaşlara, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı kanalıyla eşya yardımında bulunuldu. Selçikli Mahallesi’nde Hayati Çetiner, Salih Çetiner, Şemsettin Çetiner ve Yücel Mızgır’a; Hacıishak Mahallesi’nde de Mehmet Kemer isimli vatandaşlara, Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri tarafından yeni eşyaları teslim edildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşların kötü günlerinde de yanlarında olduğunu belirten Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, Başkan Cengiz Ergün’ün geçmiş olsun dileklerini de iletti. Çetiner ve Kemer aileleri de yapılan yardımlar ve gösterilen ilgi dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Cengiz Ergün’e de teşekkür ederek, hayır dualarında bulundu.
Muhtarlar, Yapılan Yardımlar İçin Teşekkür Etti
Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne evi yanan vatandaşlara yardım edilmesi için dilekçe ile başvurduğunu ve başvuruya kısa süre içerisinde olumlu yanıt aldıklarını belirten Selçikli Mahallesi Muhtarı Abdülkadir Kesen, “Mahallemizde 4 vatandaşımızın evi yandı ve kullanılamaz hale geldi. Akhisar Koordinatörlüğü’ne evi yanan vatandaşlar için dilekçe ile eşya yardımı talebinde bulunduk. Başvurumuza kısa süre içerisinde olumlu yanıt aldık ve malzemelerimiz teslim edildi. Mahalle halkım adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve Akhisar Koordinatörümüz Doğan Ensivri’ye teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Hacıishak Mahallesi Muhtarı İbrahim Ekinci de, “Mehmet Kemer isimli gencimizin evi yanmıştı. Kendisinin maddi durumu olmaması sebebiyle yanan eşyalarını temin edemiyordu. Bu sebeple Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörlüğü’ne talepte bulunduk. Talebimiz geri çevrilmedi. Kendilerine yardımları için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim