Akhisar Belediyesi, Işıkköy Mahallesinde ışıklandırma, parke taş döşeme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başlattı. Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, başkan yardımcısı Ömer İşçi, kısal hizmetler müdürü Mehmet Tekin, fen işleri müdürü Orhan Yıldırım, park ve bahçeler müdürü Ferhan Aşkın ve basın yayın, halkla ilişkiler müdürü İbrahim Toplaoğlu çalışmaları yerinde inceleyerek mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Mahalle sakinlerinin istekleri doğrultusunda öncelikle çevre düzenlemelerini yaptıklarını dile getiren Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ayrıca çocuk oyun alanını çocuklara hediye ettiklerini dile getirdi. Hızlı ve ekibi ardından eğitim gören öğrencileri ziyaret ederek eğitim araç ve gerekleri dağıttı.

GENÇLERE FUTBOL SAHASI MÜJDESİ
Başkan Salih Hızlı, çalışmalarına başladıkları çim futbol sahası ile gençlerin en büyük isteğini yerine getireceklerinin altını çizerek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Mahalle halkının özellikle istediği ortak kullanılan tuvaletlerin de tadilatına başlandığı ve kısa sürede hizmete gireceği bildirildi. Öte yandan Işıkköy, Gökçeköy istikametindeki giriş kısmı parke taşı ile döşendi ve hizmete açıldı.

Editör: TE Bilişim