Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, cuma günü oynayacakları Çaykur Rizespor maçı ile ilgili olarak, "Çok zor bir karşılaşma bekliyoruz. Rize’den alacağımız 1 puan bile değerlidir" dedi.

Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına bir günlük aranın ardından bugün yaptığı antrenmanla başladı. Teknik direktör Cihat Arslan, antrenmanda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Pazar günü Eskişehirspor karşısında çok önemli bir 3 puan aldıklarını ifade eden Arslan, "Kötü takımların da toparlanabileceği bir milli maç arası yaşadık. Allah’a şükürler olsun ki kazasız atlattık ve çok önemli 3 puan aldık. Bu çok önemliydi. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Önemli bir haftayı geride bıraktık, artık önümüzde cuma günü çok önemli bir Rize maçı var" ifadelerini kullandı.


"KAZANMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"


Arslan, pazar gününden sonra cuma günü oynayacaklarını hatırlatarak, "Çok çabuk maç geliyor. Rize’yi Beşiktaş maçında izledik ve çok dinamik bir takım. Geçen yıldan çok önemli hocaları başında ve istikrarlı olarak devam ediyorlar. Çok zor bir karşılaşma bekliyoruz. Tabii ki bizim amacımız yine her zaman olduğu gibi kazanma arzusu ve kazanma planları. Kazanmak için çalışacağız ama Rize’den alacağımız 1 puan bile değerlidir. Mücadele zorlu geçecek, fizik gücü yüksek olan bir takım. Bilhassa ön forvet grubu çok önemli oyunculardan, her an ceza kesebilecek oyunculardan kurulu. Biz de iyi gidiyoruz, iyi takım ve birlikteliği oturttuk Allah’a şükürler olsun. Bunun devamı için de yine puan ya da 3 puan ile dönmemiz çok önemli" diye konuştu.

Yeşil-Siyahlılarda özel izinli olan Güray Vural takımla çalışmalara çıkmazken, baldırında ağrıları bulunan Hugo Rodallega ise takımdan ayrı çakıştı. Teknik direktör Arslan oyunculara fazla yükleme yapmazken, taktik çalışmasını yarın yapacaklarını ve perşembe günü ter idmanının ardından Çaykur Rizespor maçı için yola çıkacaklarını kaydetti.

Editör: TE Bilişim