CHP Akhisar İlçe Başkanlığı görevini sürdüren Av. İsmail Fikirli, 7 Temmuz 2013 tarihinde dönemin ilçe başkanı olan A. Vehbi Bakırlıoğlu’nun belediye başkanlığı aday adaylığı için istifa etmesi sonucu ilçe yönetiminin seçimiyle göreve başlamıştı. Birçok kez ilçe başkanlığı ve yöneticilik görevinde bulunan Av. İsmail Fikirli, 2015 Genel seçimler öncesinde parti içi önseçim den ötürü görevinden Milletvekilliği Aday Adaylığı için istifa ettiğini duyurdu. 

Av. İsmail Fikirli den sonra ilçe başkanlığı görevini üstlenen İsmail Çoker yaptığı konuşmasında;

"Değerli başkan, ilçe yöneticilerim, basın emekçileri öncelikle hoş geldiniz. Bugün burada çok sevdiğimiz çalışkan başkanımız İsmail FİKİRLİ ’ye patimize verdiği emeklerinden dolayı teşekkür etmek için toplanmış bulunmaktayız. 2009 yılından buyana tanıdığım Sayın İsmail Fikirli Cumhuriyet Halk Partisi için daima en iyiyi gerçekleştirmeye çalışmıştır. Bu süreçte birçok başarıya imza attık, her mahallede, her köyde üye sayımızı arttırdık. Birlikte hep demokrasiye inandık. Sandık namusumuzdur dedik ve önseçimi savunduk. 2 yerel seçim, 1 genel seçim,1 referandum sınavını hep birlikte geçirdik. Bu süreçte sevinçli üzüntülü birçok duygusal anlar yaşadık. Kimi zaman kızdık, kimi zaman güldük, kimi zaman tartıştık ama hiçbir zaman saygı ve sevgiyi elimizden bırakmadık.

Bu güzel ve özel günleri bizimle geçiren değerli başkanıma çıktığı bu yolda başarılar diler şansının ve yolunun açık olmasını temenni ederim" dedi. 

İsmail Çoker yönetim kurulu adına, Av. İsmail Fikirliye teşekkür plaketi verdi.

Av. İsmail Fikir ise yaptığı konuşmasında; "şimdiye kadar vermiş oldukları emeklerinden ötürü hepsine teşekkür eder iken hiçbir kırılma üzülme ve dargınlığın olmadığına değindi. Bu güne kadar yapılan çalışmalara destek olan tüm arkadaşlarına ve partililere teşekkür eder iken basın açıklamasının, veda buluşmasının hazırlanmasında emeği geçen yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Zorlu bir yola çıktığını ve bu yolda üyelerinden ve yönetim kurulundan destek istediğine değinen Fikirli, “ Eğer bir başarıya ulaşırsak hepimizin sayesinde olacak. Şimdiden hepinize teşekkür ederim. Sağ olun var olun" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim