Akhisar'ın Süleymanlı Mahallesi eski belediye başkanlarından ve MHP Akhisar Belediye Meclis Üyesi olan Hasan Paşalı (60) gözyaşları arasında toprağa verildi. Süleymanlı Belediyesi 1999-2004 ve 2004-2009 dönemlerinde MHP Belediye başkanlığı ve 2014-2019 dönemi MHP Grubu Meclis Üyesi ve Meclis başkan Vekili olan Hasan Paşalı'nın vefatı sevenlerini üzdü.

28 Ocak'ta sabah namazı öncesi dengesini kaybederek düşen ve beyin kanaması geçiren ve kaldırıldığı Bursa Tophane Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Hasan Paşalı dün yoğun bakımdan çıkmıştı. Akşam saatlerine Hasan Paşalı kaldığı hastanede kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Evli 3 çocuk, 4 torun sahibi olan Hasan Paşalı, Süleymanlı Merkez Camisinde kılınan öğle namazına müteakip, Süleymanlı Mezarlığında Aile kabristanlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Cenaze namazına Manisa valisi Erdoğan Bektaş, MHP Grup başkan vekili, Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar Belediye başkanı Salih Hızlı, İlçe emniyet Müdürü Engin Pınar, MHP Büyükşehir Akhisar Koordinatörü Vt. Doğan Ensivri, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Siyasi Parti İlçe başkanları, Belediye Meclis üyeleri, Ailesi, ve vatandaşlar katıldı.

Editör: TE Bilişim