Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve eşi, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Turhan ve eşi, Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Aydın Yılmaz, İlçe Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Suudi Arslan, Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ve Akhisar Belediyesporlu bazı futbolcular da programa iştirak edenlerin arasında yer aldı.
Programın açılış konuşmasını Akhisar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Bekir Bozkurt yaptı. Bozkurt yaptığı konuşmada “2008 yılında buyana faaliyete devam etmekte olan Akhisar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi 60 kapasiteli olarak 13 yaş ve üzeri Psikiyatri tanıtısı konulmuş zihinsel engelli erkek bireylere yatılı olarak bakım koruma ve rehabilitasyon hizmeti sunan ülkemizin ilk ve tek kuruluşu olmanın gururunu hep birlikte yaşamakta olduğumuz bugünler de adı geçen kuruluşumuzda bu tanıya uygun 59 engelliye yatılı olarak bakım, koruma ve rehabilitasyon hizmeti sunulmaktadır” dedi. Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Suudi Arslan ise 3 Aralık Engelliler günü nedeniyle ilçe genelinde bir çok etkinliğin yapıldığını dikkat çekerek engelli vatandaşların sosyal hayatta karşılaştıkları sorunların çözümlenmesi ve üretken bir bireyler olarak topluma katılımlarını sağlanması için sosyal hukuk devletinin görevi olduğunu vurguladı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Aydın Yılmaz ise son yıllarda devletin engelli vatandaşlara yönelik bir çok hizmeti hayata geçirdiğini en son ki desteğin ise evde hizmetin başlatıldığına dikkat çekti.
Konuşmaların ardından programda Kadir Boz’un kurgulayıp çektiği ve Yazar Avukat Bahadır Yenişehirlioğlu’nun yazıp, seslendirdiği tanıtım sunumu yayınlandı.

Editör: TE Bilişim