Ziyarette Kulüp Antrenörü Hüseyin Yüksel ve 44 kg da Avrupa 3. Sü ve Turkış Open 3. sü olan Nuray Olçay ,41. Kg Turkış Open 3. Sü Nurgül Olçay ve velileri bulundu.

Şampiyona ile ilgili açıklama yapan Kulüp Antrenörü Hüseyin Yüksel “70 ülkeden 1200 civarında sporcunun katılmış olduğu büyük turnuvada kulüp sporcularımız 44 kg Nuray Olçay Avrupa Kulüpler şampiyonasında 3. lük ve ayrıca G1 Turkish Open da yine 44 kg da 3. Lük kazanmıştır. Aynı turnuvada 41 kg da Nurgül Olçay 3. lük ve 33 kg da Perihan Akkuzu 2. lik kazanmışlardır. Kulübümüzden 3 sporcumuzla katılarak üçte üç yapıp Dünya sıralamasına girerek 2020 Olimpiyatları için Allah’ın izniyle güzel başlangıç olmuştur.Buda planlamalarımızın ve hedefimizin doğru olduğunu göstermektedir.Şuan öncelikli olarak 2015 yılı içerisinde her üç şampiyon kızımızı Temmuz ayındaki Fransa’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası ve Eylül ayında Kore’de yapılacak olan Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi başarıyla temsil etmektir” dedi.

Son olarak geçtiğimiz hafta içerisinde Yıldızlar Anadolu Liginde şampiyon kızlar, Kütahya’da ilk eleme turlarında Nuray ve Nurgül 1.liği Perihan 2.liği kazanarak üstür yarı finallerine çıkarak, yarı finaller de ise Nuray 1.liği Nurgül 2.liği kazandı. Yıldızlar Anadolu Ligi finalleri 13-15 Mart tarihlerinde Sivas ilinde yapılacak ve finallere Manisa ilinden sadece bir sporcu katılmaya hak kazanmıştır, 44 kg da Nuray OLçay tek başına Manisa ilini yıldızlar Anadolu lığında ilimizi temsil edeceği bildirildi.

Altın kızlara başarılar dileyen Belediye Başkanı Salih Hızlı, olimpiyat yolunda oyunculara başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim