Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gıda Bankasının sembolik açılışı ve toplu ulaşımda dönüşüm için gittiği Akhisar’da mahallelere ziyaretlerde bulundu. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Ergün’e, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, daire başkanları, meclis üyeleri, Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri ile şube müdürleri eşlik etti. Başkan Ergün, Akhisar Zeytinliova yolunun Ballıca ayrımından başlayan Dereköy, Erdelli, Mecidiye arasındaki 18 kilometrelik sıcak asfalt yapılan yolu inceledi. Burada mahalleleri de ziyaret eden Başkan Ergün, sıcak asfalt, satih kaplama ve altyapı hizmetlerinin vatandaşlara hayırlı olması temennisinde bulundu.
 
Ballıca’ya 6 Kilometrelik Sıcak Asfalt

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar ziyaretinde Ballıca Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Ballıca Mahalle Muhtarı Bayram Ali Atasoy tarafından çiçeklerle karşılanan Başkan Ergün, Ballıca Mahalle meydanındaki ve kahvehanelerdeki vatandaşlarla tek tek tokalaştı. Ballıca Mahalle Meydanındaki kahvehanede vatandaşlarla sohbet eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar ile Ballıca’yı bağlayan yolda yapılan 6 kilometrelik sıcak asfaltın mahalleye hayırlı olmasını diledi. Ballıca’da zeytin işletmesini de ziyaret eden Başkan Ergün, işletmede zeytinyağının oluşum evrelerini inceledi. Mahalleyi ziyaretinin sonunda öğrencilere kırtasiye malzemesi ve top hediye eden Başkan Ergün, kadınlara da şal hediye etti.
 
Dereköy’e Damlama Sulama Projesi Geliyor

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ballıca ziyaretinin ardından Dereköy Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Dereköy Mahalle Muhtarı Halil Bilen, Başkan Ergün’ü çiçeklerle karşıladı. Dereköy Mahallesinde de vatandaşların tek tek elini sıkan Başkan Ergün, mahalle kahvesinde yapılan hizmetleri değerlendirdi. Ballıca Dereköy arasındaki yola 3 kilometrelik sıcak asfalt yapıldığını ifade eden Başkan Ergün, vatandaşların damlama suluma ile ilgili taleplerini de geri çevirmedi. Dereköy Sulama Kooperatifi Başkanı Haşim Adak tarafından dillendirilen damlama sulama projesi için mahalleliden 3 bin metrelik borunun temin edilmesi için söz isteyen Başkan Ergün, geri kalan 3 bin metrelik borunun Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı marifetiyle temin edileceğini ve toplamda 6 bin metrelik borunun damlama sulama projesi için mahalleye kazandırılacağını söyledi.  
 
Erdelli’ye 15 bin metrelik kilit parke taşı

Başkan Ergün, Akhisar ziyaretini Erdelli Mahallesi ile sonlandırdı. Erdelli Mahalle Muhtarı Ahmet Günhan tarafından karşılanan Başkan Ergün, vatandaşların yoğun tezahüratlarıyla karşılandı. Mahalle meydanında vatandaşlarla sohbet eden Başkan Ergün, Erdelli Mahalle meydanına yapılan 15 bin metrelik kilit parke taşının hayırlı olmasını diledi. Dereköy Mecidiye arasında 6 kilometrelik sıcak asfalt yapıldığını dile getiren Başkan Ergün, yenilenen yolların kazasız belasız kullanılması temennisinde bulundu. Başkan Ergün mahalle halkıyla hatıra fotoğrafları çektirerek, Akhisar ziyaretini sonlandırdı.
 
 

 
Editör: TE Bilişim