Şırnak Şenoba Tugay Komutanlığı'ndan kalkan ve kısa bir süre sonra yüksek gerilim hatlarına takılması sonucu düşen helikopterde şehit olan 13 askerden, Tümgeneral Aydoğan Aydın, Albay Oğuzhan Küçükdemirkol, Yüzbaşı İlker Acar, Pilot Üsteğmen Abdülmüttalip Kesikbaş, Teknik Başçavuş Fevzi Kıral ve Piyade Uzman Çavuş Hakan İncekar'ın otopsi işlemleri Ankara Adli Tıp Kurumu'nda devam ediyor.
Akhisar'ın Beyoba Mahallesi'nde bulunan Şehit Başçavuş Fevzi Kıral'ın baba evinde hüzün hakim olurken, şehidin naaşının bu akşam saatlerinde Akhisar'a gelmesi ve cuma günü de defin işlemlerinin yapılması bekleniyor.
Şehit başçavuşun, Edirne İspala'da görev yapan ağabeyi Yüzbaşı Hürşehit Kıral ve İzmir’de ikamet eden eşi Nilgün Kıral da şehidin baba evine gelerek baba Sabri ve anne Nurdan Kıral ile birlikte Beyoba Mahallesi'nde taziyeleri kabul ediyor.
Şehit Fevzi Kıral’ın baba evinde Akhisar Belediyesi tarafından sandalye, çadır, yiyecek, su erzakları ile birlikte çevre temizliği yapılırken, Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörlüğünce ise bu akşam yemek ve su dağıtımı yapılacağı bildirildi.





Editör: TE Bilişim