Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında yarın saat 13.00'de sahasında oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı. Ligin düşme potasını yakından ilgilendiren karşılaşma öncesi Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde hazırlıklarını tamamlayan yeşil-siyahlılarda hafif sakatlıkları bulunan kaleci Milan Lukac ile Merter Yüce Kayserispor mücadelesinde riske edilmeyecek. Yeşil-siyahlılar sabah idmanın ardından Teknik Direktör Cihat Arslan önderliğinde Manisa'ya hareket ederek burada maç saatini bekleyecek.

AKHİSAR İLK 3 PUANI ALMAK İSTİYOR

Süper Lig'de iki ekip daha önce 5 kez karşı karşıya gelirken, Kayserispor 2 kez galip gelirken, 3 mücadelede ise taraflar birbirne üstünlük sağlayamadı. Ev sahibi ekip 6 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde ise 8 gol gördü. 
Ligde 45 puan ile 7. sırada yer alan Akhisar Belediyespor, 32 puan ile 14. sırada düşme potasında bulunan Kayserispor müsabakasını hakem Barış Şimşek yönetecek. Şimşek daha önce yeşil-siyahlıların bu sezon daha önce deplasmanda karşılaştığı Eskişehirspor ile evinde karşılaştığı Beşiktaş maçlarını yönetmişti.
Yaklaşık 6 bin Akhisar Belediyespor taraftarın cezalı olduğu için mücadeleyi tribünden izleyemeyecek. Akhisar Belediyespor ile Kayserispor arasındaki müsabakanın bilet fiyatları ise VIP 15 TL, Kapalı 10 TL, Maraton 5 TL, Kale Arkası 4 TL ve Misafir Takım Gediz Kale Arkası 4 TL’den satılıyor.

MUHTEMEL İLK 11

Teknik Direktör Cihat Arslan’ın Kayserispor maçına şu 11 ile çıkması bekleniyor:
"Fatih Öztürk, Caner Osmanpaşa, Douglao, Tolga Ünlü, Orhan Taşdelen, Custodio, Soner, N’guemo, Sami, Bruno, Hugo Rodellega."
Editör: TE Bilişim