Sözleşmesi feshedildiği için mahkemeye başvuran ve tedbir kararı aldıran Hayranoğulları firmasına karşı atağa geçtiklerini açıklayan Çakmak, “Tedbiri kaldırdık. 15-20 gün içinde yeni ihale açılacak” dedi.

KARŞI ATAK

Önce 23 Ocak 2015 sonra 21 Ekim 2015’te biteceği açıklanan ancak bir türlü tamamlanamayan Akhisar Arena Stadı’nın inşaatında yeni bir sürece girildi. Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Latif Çakmak, “Stadı 6 ayda bitirmeyi arzuluyoruz” dedi. Çakmak, sözleşmesi fesih edildiği için belediyeyi mahkemeye veren ve tedbir kararı aldıran Hayranoğullar firması karşı atağa geçtiklerini açıkladı.

16 MART’TA

Latif Çakmak, “Hayranoğullar firması tedbir koydurdu biz de o tedbiri 16 Mart 2016 tarihi itibariyle haklı bulunduğumuz için kaldırdık. Günü gününe para aldılar ancak mevcut firmanın stadı zamanında bitiremeyecekleri kararına vardık. 15-20 gün içerisinde yeni ihaleye çıkacağız. Kamu İhale Kurumu’na başvurup ihale günü alacağız. Stadımızda 2 aya kadar yeniden çalışmalar başlayacaktır” diye konuştu.

“Kasamızda 10 milyon var”

Aynı zamanda Akhisar Belediyespor’da 2. başkan olarak görev yapan Lafit Çakmak, “Çıkmış kredimiz hazır. 10 milyon lira kasamızda bekliyor. Yetmediği takdirde takviye yapacak gücümüz var. Maddi açıdan hiçbir problem yok” dedi. Çakmak, “Taraftarlarımızın sabırlı olması gerekiyor. Süper Lig’de olan bir takımları var. Onların desteği bizim açımızdan çok önemli. Bizler de en kısa zamanda maçlarımızı Akhisar da oynamak istiyoruz. Manisa’ya gitmek istemiyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim