Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında evinde Eskişehirspor’u ağırlayacak olan Akhisar Belediyespor’da basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, kendi sahalarındaki namağlup seriyi sürdürmek istediklerini belirtti.

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren ve 7 haftalık periyot süresince 3 maçta evinde hiç gol yemeyen tek takım olan Akhisar Belediyespor, ligin 8. haftasında konuk edeceği Eskişehirspor maçı hazırlıklarına yarın başlayacak. Ligde verilen 1 haftalık ara nedeniyle yapacağı Göztepe hazırlık maçının da iptal edilmesi ardından idmanlarına 1 günlük iznin ardından devam edecek olan Akhisar Belediyespor, yarından itibaren Eskişehirspor maçı hazırlıklarını günde çift idman yaparak sürdürecek. 3 karşılaşmada deplasmanda puan alamayan Eskişehirspor’un, teknik direktörlük görevine İsmail Kartal’ın getirilmesinin ardından farklı bir kadro yapısı ile sahaya çıkması beklenirken, yeşil-siyahlılar da sahaya aynı parola ile çıkacak.


"EVİMİZDE NAMAĞLUP UNVANIMIZI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ"


Her maça olduğu gibi Manisa 19 Mayıs Stadı’nda yine 3 puan parolası ile sahaya çıkacaklarını belirten İbrahim Evren Acar, “Evimizde 3 maçımızı da kaybetmedik. Yine karşımızda deplasmanda hiç puan alamayan bir rakip var. Seyir zevki yüksek olacağına inandığım müsabakada kazanan taraf olup, evimizdeki namağlup unvanını sürdürmek istiyoruz. Evimizde yaptığımız 3 maçta 3 gol atıp hiç gol yemedik. İnşallah bu maç tam tersi bol gollü bir müsabaka olur ve 3 puanı alan taraf biz oluruz” dedi.

Editör: TE Bilişim