Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde yürüttüğü çalışmalarla vatandaşların takdirini toplamayı sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Ahmetli ilçesi Alahıdır Mahallesi’ndeki su deposu alanına 11 metrelik Türk Bayrağı dikildi. Ekipler tarafından su deposunda boyama çalışması gerçekleştirilmesinin yanı sıra mahallelinin mesire alanı olarak kullandıkları yere ayrıca 5 adet piknik masası, 4 adet de bank koyuldu.
‘Vatandaşın Talebine Hemen Çözüm Ürettik’
Vatandaşların Türk Bayrağı dikilmesi yönündeki taleplerine hemen çözüm ürettiklerini belirten Ahmetli Koordinasyon Şube Müdürü Orçun Abalı, “Su deposunun boyanması esnasında Alahıdır Mahallesi sakinlerinden alana Türk Bayrağı dikilmesi yönünde talep geldi. Mahalleli aynı zamanda su deposunun yanındaki yeri mesire alanı olarak kullanıyordu. Bize gelen bu talebi de gerekli makamlara ileterek hemen çözüm ürettik” diye konuştu.
Bayram’da Bayrak Göndere Çekildi
Türk Bayrağı’nın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda göndere çektiklerinin altını çizen Abalı, “Mesire alanına bank, piknik masası koyduk ve 11 metrelik Türk Bayrağı’nı diktik. Bu çalışmaların tamamlanmasının ardından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda da Alahıdır Mahallesi sakinlerini alana davet ettik. Yaklaşık 200 kişinin katılım sağladığı etkinlikte şanlı Türk Bayrağı’nı göndere çektik. Halkımıza da tavuk pilav ve ayran dağıttık. Alahıdır efe takımı da bir gösteri gerçekleştirerek bayramımızı en güzel şekilde kutladık” dedi.
Vatandaşlar, yapılan hizmetlerden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekibine teşekkür etti. 

 
Editör: TE Bilişim