Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli’ye bağlı Kendirlik Mahalle yolunda bakım, onarım ve dolgu çalışması gerçekleştirdi. Kısa süre içerisinde bitirilen çalışmalarla yolda meydana gelen deformeler ile yağmur sularından kaynaklı birikintiler ortadan kaldırıldı.

Vatandaşların daha rahat bir ulaşım sağlamaları için il genelinde çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli’ye bağlı Kendirlik Mahalle yolunda bakım onarım ve dolgu çalışmaları gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen çalışmalar ile yolda meydana gelen deformeler ile yağmur sularından kaynaklı birikintiler ortadan kaldırıldı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Kendirlik Mahallemizin yolunda meydana gelen deformeler ile yolda yağmur sularından dolayı oluşan su birikintilerini ortadan kaldırmak için çalışmalarımızı başlattık” dedi. Kısa süre içerisinde çalışmaların tamamlandığını belirten Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, vatandaşların artık daha rahat ve güvenli ulaşım sağlayabileceğini ifade ederek, vatandaşların yol güvenliği ve konforu için çalışmalara aralıksız devam edileceğini belirtti.

Yolun daha önce trafik akışında tehlike oluşturduğunu belirten Kendirlik Mahalle Muhtarı Tahir Ünlükoç da Büyükşehir Belediyesi’nin soruna el atarak çalışmalar gerçekleştirmesinden dolayı memnuniyet duyduklarını ifade ederek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini iletti.

Editör: TE Bilişim