Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde sürdürdüğü asfalt ve kilit parke taşı döşemelerini Ahmetli ilçesinde de sürdürüyor. Bu kapsamda ilçede yürütülen çalışmaları Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürü Fevzi Demir ve Büyükşehir Belediyesi Ahmetli Koordinasyon İşleri Şube Müdürü Orçun Abalı da yerinde inceledi.
 
Yaraşlı’ya Kilit Parke Taşı ve Asfalt

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yaraşlı Mahallesi’ni Ahmetli’ye bağlayan yolda asfalt çalışması gerçekleştirdi. Asfaltlanan yol yenilenen yüzüyle, mahalle sakinlerini de oldukça mutlu etti. Bunun yanı sıra Yaraşlı Mahallesi’nde başlayan kilit parke taşı döşeme işinde de sona yaklaşıldı.
 
Ataköy Bağlantı Yolu da Asfaltlanacak

Büyükşehir Belediyesi heyeti, Kendirlik ve Seydiköy Mahallelerini Ataköy Mahallesi’ne bağlayan yolda da incelemelerde bulundu. Mevcut yolun daha kullanışlı hale gelmesi ve faydalı olması için iş makineleri ile yolun genişletileceğini ve zemininin sıkıştırılacağını belirten Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, 5 kilometrelik yolun asfalt çalışmalarının kısa süre içerisinde başlayacağını söyledi.
Editör: TE Bilişim