Manisa Büyükşehir Belediyesi Ahmetli Koordinasyon Şube Müdürü Orçun Abalı’nın da eşlik ettiği ilçe ziyaretinde Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan ve meclis üyeleriyle bir araya gelen Yalçınkaya, ilçede yapılacak yatırımlarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.
Manisa’nın 17 ilçesine yapılan yatırımlar noktasında çalışmalarına büyük bir hızla devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya, Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Daire Başkanı Müge Türkeli Kuğu, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Türkan Taş Köroğlu ile birlikte Ahmetli’yi ziyaret etti. İlçenin daha yaşanabilir bir görünüme kavuşması noktasında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla Ahmetli’ye bir ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade eden Yalçınkaya, “Manisa bütününde yoğun bir çalışma programı yürütüyoruz. İlimizin her anlamda gelişebilmesi, halkımızın daha refah seviyesi yüksek bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmesi amacıyla ayrım yapmadan bütün bölgeleri ziyaret ediyoruz. Ahmetli’de de sosyal alanların çoğalması, ilçemizin daha güzel bir görünüme kavuşması çerçevesinde proje hazırlıklarımız var” dedi.
Alhan ve Meclis Üyeleriyle Görüştü
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya, ilçe ziyaretinde Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan ve meclis üyeleriyle de bir araya geldi. İlçeye yapılacak olan projelerle ilgili görüş alışverişi şeklinde geçen toplantıda, Ahmetli Belediye Başkanı Alhan’a projelerle ilgili bilgi verildi. İlçelerinin gelişebilmesi için Büyükşehir Belediyesi’nin destek ve katkılarına ihtiyaç duyduklarını ifade eden Ahmetli Belediye Başkanı Alhan, kendilerinin de üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye hazır olduklarını söyledi.  
İlçede İncelemelerde Bulundu      
Genel Sekreter Yardımcısı Yalçınkaya, görüşmelerin ardından Etüd ve Projeler Daire Başkanı Müge Türkeli Kuğu, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Türkan Taş Köroğlu ve Ahmetli Koordinasyon Şube Müdürü Orçun Abalı ile birlikte ilçede incelemelerde bulundu. Eksiklikler noktasında yerinde bilgiler alan Yalçınkaya, nerelerde hangi projeleri hayata geçirebilecekleri noktasında ön değerlendirme yaptı.
Editör: TE Bilişim