Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli Koordinasyon Şube Müdürlüğü görevini yürüten Orhan Karabina’nın yerine Koordinasyon Şube Müdürlüğü görevini yürütmek üzere görevlendirilen Orçun Abalı’nın görevine başlaması vesilesi ile devir teslim yapıldı.  Devir teslimine Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ile birlikte MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Muzaffer Şaşmaz da katıldı.
“Kamu Görevleri Nöbettir’
Yaşanan görev teslimi sırasında konuşan Genel Sekreter Halil Memiş, “Geçirdiğimiz bu zor günlerde devletimizin bizlere verdiği her görev çok değerlidir ve aynı zamanda verilen görevler bizler için nöbettir. Hizmet nöbeti zaman zaman değişebilir. Esas olan makam ve mevkiden ziyade vatandaşımıza en iyi hizmetin nerede ve nasıl verileceği hususudur. En büyük makam ve mevkide vatandaşa verilen hizmet neticesinde onların gönlünde edinilen yerdir. Orhan Karabina’nın da görevini layıkıyla yerine getirdiğini düşünüyor ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Göreve yeni başlayan Orçun Abalı Bey’e de Ahmetli’ de tecrübelerini idari kademedeki hizmet anlayışına da yansıtarak kaliteli hizmet sunumumuza katkı sağlayacağından şüphemiz yoktur ” diye konuştu.
‘Büyük Başarılara İmza Atacaklar’
Ahmetli İlçe Koordinasyon Şube Müdürlüğü’nde yapılan toplantının ardından MABEM’de öğretmenlerle buluşan Genel Sekreter Memiş ve beraberindekiler, YGS sınavı sonrasında öğrencilerin durumları hakkında bilgi aldı. Memiş, “Dinine, milletine ve devletine bağlı neferler yetiştirmek sizlerin görevidir. Ahmetli ilçesinde de öğrencilerimizin sizlerin sayesinde büyük başarılara imza atacaklarına yürekten inanıyorum” diye konuştu.
MABEM ziyaretinin ardından Memiş ve beraberindekiler ilçede yapımı devam eden Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi ile İtfaiye Müfrezeleri’ni inceleyerek, görüş alışverişinde bulundu.
 
Editör: TE Bilişim