Ak Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç istifa etti.
TONGUÇ AÇIKLAMASINDA ŞU İFADELERİ KULLANDI:
2013 Yılından bu yana AK Parti Şehzadeler Kurucu İlçe Başkanı olarak, görev yapıyorum. Görevde bulunduğumuz süre içerisinde mazlumların umudu, zalimlerin korkulu rüyası olarak, milletimizin gönlünde taht kuran, Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, halkımıza en iyi hizmetleri yapmak için gece gündüz demeden çalıştım. Bu 5 buçuk yıllık süre zarfında, sorumluluklarımızı bilerek, halkımıza ve partimize olan görevlerimizi unutmayarak, büyük hassasiyetle görevimi yaptım. 1 Yerel seçim, 2 Cumhurbaşkanlığı,1 Halkoylaması, 3 Genel seçimi teşkilatımızla birlikte AK Parti’nin, Şehzadelerde en başarılı sonucu alması için gece gündüz demeden çalıştık. Bunu da teşkilatlarımızla birlikte başardık. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Şehzadeler Belediye Başkanlığı seçimlerini, Ömer Faruk Çelik başkanımızla birlikte kazandık. 5 yılda Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik ve teşkilatımızla birlikte, Şehzadelerin 67 mahallesinde, halkımızın yüzünü güldüren, hizmetlerde bulunduk. Yaptığımız her görevde öncelikle, ”Halka hizmet hakka hizmettir” anlayışıyla hareket ettik. Bu görevlerin, ailemiz ve bizler için büyük bir şeref olduğunu, bu makamların halkımıza hizmetin en önemli gereği olduğunu bilerek, ailemizden özel işlerimizden, sosyal yaşantımızdan fedakârlıklarda bulunarak hizmetlerimizi yaptık. 5.5 yıllık bir sürenin ağır sorumlulukları bulunan bir görev için yeterli olduğunu düşünerek, yeni dönemde AK Parti çatısı altında Yerel Yönetimlerde görev almak için, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Bu önemli görevi alnımın akıyla teslim etmeyi nasip eden, rabbime şükrediyorum. İnşallah Yerel Yönetimlerde görev alarak halkımıza ve bu güzel şehre hizmet etmeye devam etmek istiyorum.
Bu vesile ile şahsımı AK Parti Şehzadeler Kurucu İlçe Başkanlığı görevine getirerek, bizleri onurlandıran, liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğana şükranlarımı sunuyorum. Şehzadeler de gönül belediyeciliğinin ve hizmet belediyeciliğinin, en güzel örneklerini halkımıza sunarak, ilçe başkanı olarak, şahsımı, alnımızın akıyla 67 mahallemize gönül rahatlığıyla gitme huzurunu veren, yaptığı hizmetlerle AK Parti ailesi olarak bizi onurlandıran, Şehzadeler Belediye Başkanımız Sayın Ömer Faruk Çelik’e teşekkürlerimi sunuyorum. Yıllarca birlikte çalıştığımız, Manisamızın değerli milletvekillerine ve il başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu şerefli görevi birlikte ifa ettiğim, 7 seçimde zaferden zafere koştuğumuz ve 15 temmuz hain darbe girişiminde, hainlere karşı kale gibi duran, en güzel seçim zaferlerini birlikte başardığımız, yönetim kurulu üyelerimize ve mahalle başkan ve yönetimlerinde görev almış bütün yol arkadaşlarımıza, kadın ve gençlik kolları başkanlarımıza ve yönetimlerine, ve tam tabir olarak 5 yıldır birlikte yürüdüğüm, bütün teşkilat mensuplarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Yine bulunduğum bu zor görevi yaparken, kendilerini ihmal etmeme rağmen, beni anlayışla karşılayan, başta değerli eşim ve çocuklarım olmak üzere, bütün aileme teşekkür ediyorum.
Son cümle olarak, AK Partinin neferi olarak, her zaman davamızın ve partimizin emrinde olduğumun altını çizerek, yeni dönemin Manisa’mız, Şehzadeler İlçemiz, halkımız, teşkilatımız ve şahsım için hayırlar getirmesini diliyorum.